Menu
Your Cart

FAQ

VZORCI


Vzorce pošiljamo po dogovoru.

Na sedežu podjetja, Tilia print Roman Klemenčič s.p., Ulica Štefana Kovača 3, 9231 Beltinci. 

Vzorce seveda lahko odkupite. 

dostava


Stroški dostave po veljavnem ceniku GLS d.o.o.

Blago dostavljata kurirski službi GLS d.o.o. Paket vam dostavijo na vaš naslov. V primeru, da vas v času dostave ni na naslovu vam kurir pusti obvestilo ali pa se z vami telefonsko dogovori za nov datum dostave.  Blago lahko tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja.

Trenutno ne nudimo možnosti plačila po povzetju.

V primeru, da ste prejeli poškodovano blago je do škode zelo verjetno prišlo med samim transportom. Ko paket prejmete ga preglejte in morebitne poškodbe blaga takoj reklamirajte dostavljalni službi! Poškodbe blaga med transportom so zelo redke saj blago ustrezno zavarujemo pred pošiljanjem.

PLAČILO


- po predračunu; - odlog plačila, samo za določene primere (o možnostih odloga plačila nas povprašajte!); - odlog plačila za porabnike javnih sredstev za katere je potrebno plačilo v roku 30 dni po prejemu e-računa.

DOBAVNI ROKI


Blago, ki je na zalogi v našem priročnem skladišču odpošljemo načeloma še isti dan, če je to možno. Dobavni roki za blago iz uvoza znašajo med 2 in 9 delovnih dni (večina 2-4 delovnih dni). Povprašajte naše zaposlene o točnih dobavnih rokih.

Kakšni so dobavni roki za blago s tiskom? Dobavni roki se podaljšajo za nekaj delovnih dni. Odvisno od trenutnih kapacitet. Povprašajte naše zaposlene o točnih dobavnih rokih.

Sporočite nam do kdaj potrebujete darila in poiskali bomo rešitev, da darila prejmete pravočasno.

MINIMALNE VREDNOSTI IN KOLIČINA NAKUPA


Ob vsakem artiklu je navedena minimalna količina izdelkov. Nakup pod minimalno količino ni mogoč.

Minimalne količine naročila so navedene zraven izdelkov v spletni trgovini.

SPLETNA NAROČILA


Ne, registracija za oddajo spletnega naročila ni potrebna. Lahko pa se registrirate in si prihranite čas ob naslednjem nakupu.

V primeru, da ste uspešno oddali naročilo boste na e-mail, ki ste ga vpisali ob naročilu prejeli potrditveni e-mail.

Preprosto. Ko končate s spletnim nakupom imate na voljo okno v katerega vpišete komentar. Napišite nam na katere izdelke (če jih je več) želite tisk in poslali vam bomo neobvezujočo ponudbo. V komentarju nam lahko napišete tudi navodila za tisk (besedilo, barvo tiska, velikost, itd.). V primeru, da si želite tisk logotipa nam ga pošljite na e-mail: info@tilia-print.com.

TISK IZDELKOV


Zaželeno je, da nam pošljete digitalni logotip v vektorskem formatu, ki ga prepoznate po končnicah datoteke: ai, cdr, eps, svg, pdf... Če takšnega logotipa nimate se potrudimo, da vam logotip izrišemo brez dodatnih stroškov za vas (obstajajo izjeme, če gre za zelo zapleten logotip).

Imamo. Vaš logotip imamo shranjen v naši arhivih, zato brez skrbi.

SPLOŠNO


Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali! E-mail: info@tilia-print.com Mobitel: 041 305 762